Arta Medievala

Artă în Evul mediu a văzut multe schimbări până la apariția timpurie a Renașterii. Primele arta subiecții au fost inițial limitată la producția de Pietistic pictură (artă religioasă sau arta Creștină), în formă de manuscrise, mozaicuri și fresce în biserici. Nu erau tablouri portret în arta Evului mediu. Culorile au fost, în general, oarecum dezactivat. Obiectul de arhitectură Medievală este, de asemenea, abordate în această secțiune. Următoarele link-uri oferă fapte și informații interesante despre Artă Medievală și artiști celebri din evul mediu.
Arhitectura Medievala
Arhitectura medievala stiluri fost numit Romanic și stilul de Arhitectură a fost cunoscut sub numele de Stil francez, Perpendicular sau mai frecvent ca arhitectura Gotica. Următoarele date clarifica diferite stiluri de Arhitectura din Evul mediu:

Arhitectura romanica – 1066 la 1200 – Norman sau arhitectura Romanica
Arhitectura gotica – 1200 la 1300 – Începutul engleză Arhitectura Gotica ( de asemenea, numit the Lancet arhitectura Gotica )
Arhitectura gotica – 1300-1400 – Decorat în stil de Arhitectura Gotica cu Gargui
Perpendicular Arhitectura Gotica – 1400 1500 – Perpendicular stil de Arhitectura Gotica
Istorie – Arta Creștină și iconografie Religioasă
Arta creștină și iconografie religioasă a început, de aproximativ două secole după moartea lui Isus Hristos. Arta creștină și iconografie religioasă a fost inițial bazat pe arta clasica stiluri și imagini, folosit de Grecii Antici și Romanii Antici. În perioada cuprinzând artă Medievală iconografie a început să fie standardizată și să privesc mai atent la texte găsite în Biblie.

Medieval Istoria Artei – Arta Bizantină

Capitala Imperiului Roman a fost Bizanțul, care a fost redenumit ca Constantinopol. Imperiul Roman a fost scuipat în două secțiuni – Est și partea de Vest a Imperiului Roman. Partea de Vest a Imperiului Roman s-a dezintegrat, dar de Est, sau Bizanț Imperiul, a rămas intact. Mai devreme de Artă Medievală reflectă diferențele între dezvoltarea de religia Catolică în occident și Bizanț Imperiul de est. Arta bizantină a fost numele dat la stilul de arta folosit în primii ani de această eră sau perioadă. Această perioadă a fost, de asemenea, cunoscut sub numele de Evul mediu ( 410 AD – AD 1066 ). Evul mediu au fost urmate de timpurile Medievale din Evul mediu (1066 – 1485) și schimbările care a văzut apariția Renașterii timpurii Art. Pentru a aprecia măsura în plin de schimbări în Arta Medievală și a Renașterii Timpurii este util să se înțeleagă prim-plan-runner – Bizanț Artă și efectele sale asupra artei în timpul timpurile Medievale.

Mai devreme de Artă în ceea ce a fost Imperiul de Vest – Arta Romanica

Imperiul de Vest (Europa) a fost dominat de facțiuni aflate în conflict și căutarea lor pentru cucerirea și putere . Mai devreme de Artă Medievală a fost limitat inițial la producția de Pietistic pictura (arta Creștină religioasă) în formă de manuscrise, mozaicuri și fresce în biserici. Nu erau tablouri portret. Culorile au fost, în general, discrete.

Arta gotică – Avansuri și Stiluri

Evul mediu Târziu a văzut apariția de Artă Gotică și progrese majore de artă în epoca Medievală. În această perioadă artiștii s-au rupt de influențele din Bizanț și arta Romanica stil. S-a dezvoltat într-Gotic extrem de artă vizuală. Artiști și pictori au fost fondatorii mișcării spre o mai mare realism care a culminat în arta Renascentistă stil.

Avansuri de Arta – Artisti

Avansuri de artă în timpul acestor ori a fost din cauza schimbărilor în mai liberale convingerile religioase și eforturile și de pionierat stiluri de arta dezvoltat de către artiști, sculptori și pictori din perioada Evului mediu. Cele mai importante și celebre artiști și sculptori din Evul mediu incluse Donatello, Giotto, Leon Battista Alberti, Cimabue, Filippo Brunelleschi, Fra Angelico și Lorenzo Ghiberti. O scurtă biografie și o cronologie a acestor artiști pot fi accesate din linkurile de mai sus.

Avansuri de Art – Femeile Artiști

Avansuri de artă în raport cu femeile artiști a fost din cauza schimbărilor în mai liberale convingerile religioase și eforturile și de pionierat stiluri de arta dezvoltat de către artiști de sex feminin, iluminatoare, sculptori și pictori. Multe femei au luat ordinele religioase în această perioadă și-au permis să lucreze pe proiecte, cum ar fi crearea de cele mai frumoase manuscrise.

Diferite Tipuri de Artă Medievală

Arta medievala a crescut de la tipul descris în Pietistic painting (picturi religioase) în forma afișată în manuscrise, mozaicuri și fresce în biserici. Arta medievala a inclus următoarele arta de tip:

Iluminat manuscris
Metalice mai ales de bronz de artă
Argintar și Goldsmith și noi forme de bijuterii
Pictura
Fresca
Panoul de pictura
Broderii și tapiserii de artă, cum ar fi Tapiseria de la Bayeux
Ceramica de artă
Mozaic
Tessera
Sculptura
Gravura
Arta vitralii
Blazon

Arta Medievala

Timpurile Medievale site-ul oferă lucruri interesante, istoric si informatii despre acești mari artiști și evenimente istorice importante care împrăștie în Istoria Medievală cărți despre obiectul de Artă Medievală. Timpurile Medievale Sitemap-ul oferă detalii complete ale tuturor de informații și fapte despre acest subiect fascinant de artă Medievală în timpul perioadei istorice din Evul mediu. Conținutul acestui articol pe arta Medievala oferă învățământ gratuit detalii, fapte și informații pentru referințe și cercetare pentru școli, colegii și temele pentru cursuri de istorie și istoria cursuri.

Arta Medievala

Mă uit la History Channel Dvd-uri pentru evul mediu, perioadă, de viață și de vârstă
Ori Femeile Artiști
Fapte interesante și informații despre Artă Medievală în epoca Medievală
Efecte – Bizantin, Gotic și Romanic
Evul mediu timpuriu Arta în ceea ce a fost Imperiul de Vest – Romanice, Bizantine și Artiști
Arta Gotică Tipuri
Avansuri de Artă în Ori – Artiști
Arhitectura medievală – Gotic și Romanic