Cum de a evalua opere tale de arta

Ei bine, știți deja că doriți să-și vândă opere de artă, dar întrebarea este – cât de mult sunt în opere de artă valoare de lucrările tale în realitate? În acest articol, experții de artă folosind unele măsuri rapide și simplu de a aprecia arta ta într-un mod echitabil și într-un mod care va face să vă câștiga bani rapid.Există diverși factori care ar trebui să ia în considerare atunci când se evaluează arta ta. Vom valoare operele de artă în trei etape: evaluarea opere de artă pentru artiști în curs de dezvoltare, stabilirea prețurilor în întreaga ta carieră artistică , și de a stabili prețurile pentru expoziții și evenimente.Evaluarea operelor de artă pentru artiști în curs de dezvoltare.

opere de artă
Atunci când sunt doar incepand să-și vândă lucrările, trebuie să ia în considerare prețul cu atenție, deoarece acestea ar putea determina preturile la care vinde funcționează peste ani și decenii de cariera ta ca un artist. Deci, pentru a începe:Calcula costul de materiale. Lucrările de acrilic pe panza au o valoare mai mare decât grafit pe hârtie, și ambele au o valoare mai mică decât cea a unui mare sculptura din oțel inoxidabil. Chiar dacă ai achiziționa materiale în vrac, se poate estima aproximativ ce au fost preturile. Tu nu ar trebui să vândă o fabrică la un preț mai mic decât costul materialelor.Calculează costul forței de muncă. Cât de mult timp ai petrecut de lucru pe această bucată, și cât de mult ar trebui să fie plătit pe oră? Ia în considerare orice alt lucru care le aveți, sau ați avut pentru a determina cât de mult „valoare” ta timp. Dacă sunteți doar la început, nu sobrevalores încă. Valoarea ta va creste opere de artă ca si tine, de asemenea, reputația ta. Un bun punct de pornire este de $20/ora.

Cele mai scumpe opere de artă

După ce ați decis cu salariul, înmulțiți-vă tarif orar cu numărul opere de artă de ore petrecut de lucru pe bucată.Exemplu: dacă doriți să-și petreacă 50 de dolari în materiale, și a petrecut 12 ore pe bucata asta, la 20 de dolari/oră, prețul ideal pentru a începe ar fi de 290 dolari. Cu toate acestea, există mai mulți factori să ia în considerare, așa citiți mai departe înainte de a actualiza lista de preturi.Mărimea contează de asemenea. Luând totul în considerare, cele mai mici lucrări necesită mai puține materiale și mai puțin timp pentru a finaliza. Pentru acest motiv, cele mai mici lucrări ar trebui să aibă întotdeauna un preț mai mic decât cel din lucrări mai mari, în cazurile în care ambele au fost realizate cu materiale similare.Note de artiști similare. Dacă nu există nici un alt artist din zona ta cu o experiență ca un artist similare cu a ta, și această persoană este de vânzare lucrări ca ale tale la un pret mult mai mic, trebuie să recunoaștem că majoritatea cumpărătorilor preferă ta. Ceas de concurenta, este conștient de ceea ce fac și întotdeauna ia în considerare acest lucru atunci când se stabilesc prețurile.

Nu sobrevalores. Este întotdeauna mai ușor de a ridica prețurile odată ce ai făcut o mulțime de vânzări care scad prețurile după ce nu a face orice. Vă obligați să reducă prețurile, din cauza lipsei de interes poate deteriora reputația ta.Pe de altă parte, să nu fie „ieftin”. Există o mare diferență între un preț scăzut și corecte, și un jenant preț. Clar că este acceptabil să facă reduceri speciale pentru prietenii apropiati, sau ca o strategie de marketing pentru a crea pe termen lung, relații de afaceri, dar trebuie să țină prețul mediu de opere de artă la un nivel care să demonstreze că ești un artist serios și nu doar un magazin de decorare a doua.Întrebări frecvente: educație afectează opere de artă? În anumite sectoare, de educație și de fundal de un profesionist poate fi capabil de a determina prețurile lor. De exemplu, un avocat, a absolvit Harvard-ar putea încasa mai mult decât un avocat, o universitate este mai puțin cunoscute sau cu o reputație mai puțin impresionant. Cu toate acestea, amândoi avocați cost mult mai puțin ca noi absolvenți în opere de artă comparație cu orice alt avocat care a practicat profesia timp de mulți ani, care are experiență și-a câștigat deja procese