Istoria Artei: Evul mediu

Arta în Epoca de Întuneric

Dacă te-ai născut în timpul Evului mediu, atunci ai fi fost martor la o mare perioadă de tranziție în istorie ca un întreg. După devastarea de Moartea Neagră, din Europa au înregistrat cea mai dramatică scădere în stabilitate, cu cel puțin o treime din populație uciși de o groaznică epidemie.

Înțeles, arta suferit ca urmare. Și, deși amenințările din afara invaziile nu mai erau atât de iminent, influente Islamice din primii ani de cuceriri a devenit o temă recurentă în multe lucrări de artă. Religia este presupus a fi un mare subiect la fel de bine, ca supraviețuitori se agățau de speranța și poveștile lor preferate icoane. Dar acolo a fost, de asemenea, apariția unor definitiv stiluri diferite ca stil Baroc și Gotic de artă, care a deschis ușile la mare artistice influențe de secole să vină.

Artă în această perioadă nu este în mod necesar limitat la un anumit stil sau de timp, cu istorici de multe ori rupe în jos în epoca în mai multe faze.
Așa că astăzi vom acoperi doar câteva dintre mass-media care au fost cele mai prevalente și a supraviețuit această epocă remarcabilă de moarte și renaștere.

Sculpturi și Gravuri

Odată cu căderea Imperiului Roman, cu sculpturi în mod tradițional stilizat caracteristici devenit înlocuite cu altele mai realiste estetica. Acest lucru a fost din cauza lucrărilor de Ottonians și Carolingieni, care a subliniat realism de-a lungul stoic expresii lăsat în urmă de către Imperiul Bizantin.
Acest lucru, de asemenea, a început o importantă perioadă de renaștere culturală. Frumoase sculpturi în fildeș a apărut împreună cu bronz turnate cu trei-dimensional detalii influențat de realismul clasic care a depasit predecesorii lor.

Cu acest masiv expansiv epoca, multe stiluri de sculptură a venit și a plecat, inclusiv arhitectura sculptura a fost găsit de perioadele Romanic și Gotic. Aici, cifrele împodobită cu chipuri de biserici celebre, și Fecioara Maria a devenit un important subiect de data asta.

Viața-dimensiuni alabastru morminte au fost un semn de bogați, în timp ce portabile mici sculpturi de fildeș au fost folosite ca obiecte devoționale.

Manuscrise Iluminate

Un manuscris iluminat este un document cu text decorativ și obiecte ornamentale. Și cele mai multe au supraviețuit manuscrise de astăzi a venit din Evul mediu.

O costisitoare și super-proces complex, totul a început cu scris textul pe foi de hârtie pergament. Aceasta a fost urmată de o lungă etapă de planificare, în care spațiile goale de layout au fost utilizate în principal pentru decorarea. În cele din urmă, cifre frumoase au fost pictate pe pagini, cu aur fiind o culoare preferată în multe manuscrise scrise anterior.
Un stil unic, care a venit din această perioadă a fost historiated scrisoare. O mare, decorat scrisoare folosit la începutul unui pasaj, această scrisoare a fost văzut pentru prima dată în Insular de artă și a devenit destul de răspândită în perioada Romanică.

Puteți vedea chiar și influența acestor ilustre manuscrise astăzi, cu decorative inițialele de multe ori împodobesc paginile de epocă inspirat de cărți pline cu povești vechi de mituri și legende.

Vitralii

Un alt mediu frumos, care a fost popular în timpul Evului mediu a fost arta de vitralii. Vitralii a fost creat prin amestecare cu nisip și cenușă de lemn împreună și topindu-se într-un lichid, în scopul de a forma sticlei. În timp ce sticla a fost încă topită, sub formă de pulbere metale au fost adăugate pentru a crea culori frumoase, care mai târziu împodobesc marile catedrale.
Fiecare fereastră de imagine a fost creat prin organizarea de diferite bucăți de sticlă împreună pentru a crea designul dorit. Artistul a adăugat apoi detaliile finale de mână înainte de a asambla completat arta si de montare-l într-o fereastră.

Din nou, religia a fost o temă importantă în multe vitralii modele, deoarece acestea au fost menite pentru a decora ferestrele de biserici cu iubita icoane. Culorile de sticlă, de asemenea, s-a schimbat în acest timp, potrivit pata si ce ingrediente au fost folosite pentru pahar amestec. Dar indiferent de amestec, artiști garantat rezultate uimitoare de ilustrate scene pline de culoare și de mirare.

Pictograma Picturi

Cu religia încă o temă importantă, vibrant tablouri cu icoane celebre au fost, de asemenea, frecvent o formă de artă în Evul mediu.
Dar nu a fost până la apariția artei Gotice că vom vedea artiști începe să se îndepărteze de tipic teme religioase. Și în timp ce obiectul s-a schimbat, așa că a făcut stilului art. Picturi acum axat pe mitologie, animale, și alte teme în afară de norma.

Realism, de asemenea, a devenit o caracteristică importantă de pictură practici în acest timp. Nu mai erau acolo doar de călugări în singurătate crearea de artă, dar, de asemenea, cu adevărat artiști calificați, cu mulți ani de practică și persistența sub centurile lor.

Tabloul cel mai bine cunoscut din această perioadă este „Cina cea de taină” de Giotto di Bondone. Un tablou reprezentând o scenă de Isus înconjurat de apostolii săi, aceasta opera de arta are una dintre cele mai descris scene religioase în istoria artei.